Wij voeren alle soorten opdrachten uit, of het nu gaat om foto- en/of videoreportages voor verschillende soorten activiteiten als team events, bedrijfspresentaties, inspecties, audits, fotogrammetrie, site monitoring, verzekeringsdossiers, … Sky is not the limit !!!

LUCHTBEELDEN

Op basis van een voorafgaande en gecoördineerde analyse van uw specifieke behoeften, beantwoorden onze professionele montages vrij van auteursrechten aan uw meest specifieke desiderata op het gebied van nabewerking en kunnen ze worden gebruikt op alle soorten media om de promotie en uitstraling van uw activiteit optimaal te verzekeren.

INDOOR / OUTDOOR

We voeren ook binnenvluchten en grondopnames uit die een ideale aanvulling vormen op onze luchtfoto’s.

UW BEHOEFTEN

Raadpleeg onze aanbiedingen of neem contact met ons op via het bijgevoegde formulier en we stellen samen de formule op die het best bij uw behoeften past.

SERVICES

Videomontage

De dienstverlening omvat :

 • Volledig videomontage (formaat te bepalen) met muziek vrij van auteursrechten
 • Kosten voor vliegvergunningen en administratiekosten
 • Verplaatsing in België

Fotoverslag

De dienstverlening omvat :

 • reeks door ons geretoucheerde foto’s
 • Kosten voor vliegvergunningen en administratiekosten
 • Verplaatsing in België

Pakket

Volgens uw behoeften :

 • ½ dag: Montage of reportage op basis van maximaal 3 verschillende locaties
 • Hele dag: Montage of reportage op basis van maximaal 6 verschillende locaties

Maar ook nog…

Vindt u niet precies datgene wat u nodig heeft in ons serviceaanbod?
Heeft u een vernieuwend idee waaraan wij voor u nog niet hebben gedacht?

Wij leggen ons oor bij u te luister!!!

Neem contact met ons op per telefoon via +32 470 34 34 34 of via het bijgevoegde formulier, wij stellen alles in het werk om optimaal aan uw behoeften te voldoen.

WIE ZIJN WE ?

De filosofie van Drone2be, opgericht in 2016, bestaat eruit aandachtig te luisteren naar de partners om zo de meest nauwkeurige en best aangepaste dienstverlening aan te bieden.

Onze opdrachten worden uitgevoerd in strikte overeenstemming met de geldende wetgeving.

Alle officiële machtigingen en vlucht-vergunningen worden door ons uitgevoerd.

Onze verzekeringen en risicoanalyses voorafgaand aan elke opdracht, en in overeenstemming met de wettelijke vereisten van de nieuwe Europese wetgeving die vanaf 1 juli 2020 van toepassing is, zorgen daarnaast voor een gerust resultaat.

Als operator voor zichtvliegen in scenario klasse I erkend door DGLV, is onze ervaren piloot in staat om optimaal in te spelen op uw specifieke behoeften en u vernieuwende oplossingen aan te bieden wat betreft beeldopnames.

Onze toestellen van het type quad- en hexacopter (dus gemachtigd om over mensen heen te vliegen), zijn zorgvuldig gecertificeerd en verzekerd, en voldoen aan de hoogste criteria op het gebied van veiligheid en beeldkwaliteit. We voeren ook elk type indoor opdracht uit dankzij onze speciale en beveiligde toestellen.

DRONES

Inspire 2 drone

Inspire 2

DJI

Met zijn uniek ontwerp en vernieuwende functies en door zijn intelligente vluchtmodi, professionele camera met verwisselbare lenzen en high-performance obstakelvermijdingssysteem, maakt de Inspire 2 uitzonderlijke foto- en video-opnames mogelijk.
Zijn veiligheids- en technologisch niveau maken het tot één van de meest succesvolle en betrouwbare toestellen op de huidige markt.

  DJI Mavic 2 pro

  Mavic 2 pro

  DJI

  Uiterst compact en handig, de Mavic 2 pro is uitgerust met de formidabele Hasselblad 20MP camera voor afbeeldingen en video's van adembenemende kwaliteit! Het beschikt ook over de nieuwste beveiligingstechnologieën, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor de veeleisende videograaf.

   Mavic mini

   Mavic Mini

   DJI

   Met een gewicht van slechts 249 gram is onze Mavic Mini zo licht als een smartphone! Klaar om legaal te vliegen in elke situatie onder de nieuwe Europese wetgeving, zorgt zijn camera ook voor foto's van hoge kwaliteit en 2,7K-video's. De 3-axis stabilisatie van de gimbal garandeert heldere en ultravloeiende beelden.

    Sony Alpha7 et Xhiyun Crane 2

    Alpha7 III

    Sony

    Want een video is in de eerste plaats een verhaal... Om onze luchtfoto's optimaal te vervolledigen kan de beeldstabilisator van Xhiyun opmerkelijk stabiele beelden en video's maken vanaf de grond door het 'drone-effect' na te bootsen en er meerdere effecten aan toe te voegen, zoals panoramische opnames, slow motion, time-lapse en nog veel meer.

     Vlieg in First Person View met DJI Goggles!

     Stap aan boord van onze drones en deel live onze passie voor vliegen !!!
     Ontdek dankzij onze Goggles de ervaring van FPV (immersieve beleving). Uw opmerkingen en verzoeken zullen ons in staat stellen om het hoge kwaliteitsniveau van uw video’s nog verder te verbeteren.

     ZE VERTROUWEN ONS

     CONTACT

     CONTACTEER ONS

      CONTACT

      rue haut comogne 30,
      5190 Jemeppe-sur-Sambre,
      Belgique

      Tel: +32470 34 34 34