Luchtfoto’s gemaakt met een drone bieden een ongezien spectaculair zicht op uw bouwterreinen of projecten.

Wij voeren alle soorten opdrachten uit, of het nu gaat om foto- en/of videoreportages voor verschillende soorten evenementen, inspecties, audits, fotogrammetrie, site monitoring, verzekeringsdossiers, … Sky is not the limit !!!

LUCHTBEELDEN

Op basis van een voorafgaande en gecoördineerde analyse van uw specifieke behoeften, beantwoorden onze professionele montages vrij van auteursrechten aan uw meest specifieke desiderata op het gebied van nabewerking en kunnen ze worden gebruikt op alle soorten media om de promotie en uitstraling van uw activiteit optimaal te verzekeren.

INDOOR / OUTDOOR

We voeren ook binnenvluchten en grondopnames uit die een ideale aanvulling vormen op onze luchtfoto’s.

UW BEHOEFTEN

Raadpleeg onze aanbiedingen of neem contact met ons op via het bijgevoegde formulier en we stellen samen de formule op die het best bij uw behoeften past.

SERVICES

Videomontage

De dienstverlening omvat :

 • Volledig videomontage (formaat te bepalen) met muziek vrij van auteursrechten
 • Kosten voor vliegvergunningen en administratiekosten
 • Verplaatsing in België

Fotoverslag

De dienstverlening omvat :

 • reeks door ons geretoucheerde foto’s
 • Kosten voor vliegvergunningen en administratiekosten
 • Verplaatsing in België

Pakket

Volgens uw behoeften :

 • ½ dag: Montage of reportage op basis van maximaal 3 verschillende locaties
 • Hele dag: Montage of reportage op basis van maximaal 6 verschillende locaties

Maar ook nog…

Vindt u niet precies datgene wat u nodig heeft in ons serviceaanbod?
Heeft u een vernieuwend idee waaraan wij voor u nog niet hebben gedacht?

Wij leggen ons oor bij u te luister!!!

Neem contact met ons op per telefoon via +32 470 34 34 34 of via het bijgevoegde formulier, wij stellen alles in het werk om optimaal aan uw behoeften te voldoen.

WIE ZIJN WE ?

De filosofie van Drone2be, opgericht in 2016, bestaat eruit aandachtig te luisteren naar de partners om zo de meest nauwkeurige en best aangepaste dienstverlening aan te bieden.

Onze opdrachten worden uitgevoerd in strikte overeenstemming met de geldende wetgeving.

Alle officiële machtigingen en vlucht-vergunningen worden door ons uitgevoerd.

Onze verzekeringen en risicoanalyses voorafgaand aan elke opdracht en in overeenstemming met de wettelijke vereisten zorgen daarnaast voor een gerust resultaat.

Als operator voor zichtvliegen in scenario klasse I erkend door DGLV, is onze ervaren piloot in staat om optimaal in te spelen op uw specifieke behoeften en u vernieuwende oplossingen aan te bieden wat betreft beeldopnames.

Onze toestellen van het type quad- en hexacopter (dus gemachtigd om over mensen heen te vliegen), zorgvuldig gecertificeerd en verzekerd, voldoen aan de hoogste criteria op het gebied van veiligheid en beeldkwaliteit. We voeren ook elk type indoor opdracht uit dankzij onze speciale en beveiligde toestellen.

DRONES

DJI Matrice 200 + Zenmuse Z30

Matrice 200 + Zenmuse Z30

DJI

Specifiek gewijd aan de industriewereld, is de M200 ontworpen om te vliegen in extreme omstandigheden, met inbegrip van windturbine inspecties, hoogspanningslijnen, telecommasten en vele anderen. De Z30-camera is voorzien van een 30x optische en 6x digitale zoom om een ongeëvenaard niveau van detail in de gegevensverzameling te bieden.

  Inspire 2 drone

  Inspire 2

  DJI

  Met zijn uniek ontwerp en vernieuwende functies en door zijn intelligente vluchtmodi, professionele camera met verwisselbare lenzen en high-performance obstakelvermijdingssysteem, maakt de Inspire 2 uitzonderlijke foto- en video-opnames mogelijk.
  Zijn veiligheids- en technologisch niveau maken het tot één van de meest succesvolle en betrouwbare toestellen op de huidige markt.

   Yuneec Typhoon H - Hexacoptère

   Typhoon H

   Yuneec - Hexacoptère

   De Typhoon H is compact en uiterst efficiënt en wordt geleverd met een 4K panoramische camera voor een superieure beeldkwaliteit.
   Het feit dat het voldoet aan de wettelijke criteria om over mensen heen te vliegen, de intelligente vluchtmodi en het lange vliegbereik maken het tot een essentiële partner voor de veeleisende filmer.

    Sony Alpha7 et Xhiyun Crane 2

    Alpha7 / Crane II

    Sony / Zhiyun

    Want een video is in de eerste plaats een verhaal... Om onze luchtfoto's optimaal te vervolledigen kan de beeldstabilisator van Xhiyun opmerkelijk stabiele beelden en video's maken vanaf de grond door het ``drone-effect`` na te bootsen en er meerdere effecten aan toe te voegen, zoals panoramische opnames, slow motion, time-lapse en nog veel meer.

     Vlieg in First Person View met DJI Goggles!

     Stap aan boord van onze drones en deel live onze passie voor vliegen !!!
     Ontdek dankzij onze Goggles de ervaring van FPV (immersieve beleving). Uw opmerkingen en verzoeken zullen ons in staat stellen om het hoge kwaliteitsniveau van uw video’s nog verder te verbeteren.

     ZE VERTROUWEN ONS

     CONTACT

     CONTACTEER ONS

     CONTACT

     rue haut comogne 30,
     5190 Jemeppe-sur-Sambre,
     België

     Tel: +32470 34 34 34